Tervetuloa lukemaan blogia ja oppimaan lisää linnuista! Tämä blogi käsittelee kaikkea lintuihin liittyvää. Blogissa käydään läpi eri lintulajien lisäksi myös linnunpönttöjä. Haluaisitko sinä oppia, kuinka voi rakentaa oikeanlaisia ja sopivan kokoisia linnunpönttöjä? Linnunpöntöt tulee rakentaa juuri kullekin lajille sopivaksi. Jos pöntön reikä on liian pieni, eivät linnut pääse pesimään pöntössä. Liian suuri reikä taas voi aiheuttaa sen, että haitalliset lintulajit pääsevät pönttöön varastamaan munat. Tässä blogissa saat vinkkejä siihen, kuinka voit rakentaa oikean kokoisen linnunpöntön ja myös siihen, mihin pönttö kannattaa sijoittaa.

Lintukamerat ja pesäkamerat kertovat, mitä pesässä tapahtuu

Linnunpönttöjä rakentavat ja lintujen tarkkailua harrastavat haluavat yleensä pysyä kartalla siinä, mitä pöntössä milloinkin tapahtuu. Pönttöihin on mahdollista asettaa pönttökamera, jotta poikasten kehitystä voi seurata. Pönttökamera on syytä valita tarkoin, sillä kameroissa on eroja. Tätä blogia lukemalla löydät taatusti omiin tarpeisiisi parhaiten sopivan kameran.

Sama pätee myös lintukameroihin. Lintukamera on jokaisen lintuharrastajan pakollinen väline. Sen avulla voi kuvata harvinaisia lintuja ja tarkkailla niiden pesimätouhuja. Lintukameran on syytä olla laadukas, sillä kameralta vaaditaan paljon. Kun hyvälaatuiseen kameraan panostaa kerralla, ei kameraa tarvitse olla uusimassa jatkuvasti.

Lukemalla blogia tiedät, mitä lintumaailmassa tapahtuu

Tämä blogi kertoo sinulle kaiken tarvittavan linnuista. Ei haittaa, vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa kokemusta lintujen parista. Voit harjoitella kaiken alusta lähtien ja oppia taitavaksi lintubongaajaksi. Ehkä haluat bongata juuri niitä lintuja, jotka eivät ole kovinkaan yleisiä Suomessa ja jotka muuttavat etelään talven ajaksi. Tässä blogissa kerrotaan niin niistä linnuista kuin meille tyypillisistä lintulajeistakin. Artikkelit ovat aina ajankohtaisia, mielenkiintoisia ja tarjoavat uutta näkökulmaa lintuharrastamiseen. Toivottavasti viihdyt blogin parissa ja opit uutta!